BIBLOOS - Llibres interactius - Apps - Web - Llibres digitals interactius de Matemàtiques

API->modules('intro')) : ?> */?>
API->modules('intro')) : ?> class="noIntro">

Llibres digitals interactius de Matemàtiques

Els materials són el resultat del treball en equip iniciat l’any 2008 amb la intenció d’elaborar propostes didàctiques que fossin realitzades pels mateixos professors de les Escoles Vedruna.
Després d’un procés de treball intens, i tenint en compte les consideracions de professors de més de 20 escoles, els materials desenvolupen i concreten el Projecte Educatiu de Matemàtiques del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

BIBLOOS s'encarrega de digitalitzar tots aquests continguts i crear la seva interactivitat per alumnes i professors.

Els alumnes disposen d'un llibre personalitzat, que els hi permet afegir comentaris, ressaltar text, i realitzar els exercicis i activitats disponibles. I per la seva banda, els professors poden veure afegir comentaris grupals o individuals, veure i corregir les feines fetes pels alumnes, i posar les qualificacions corresponents a la llibreta de notes, que alhora està connectada amb les qualificacions de l'EVA de clickedu.

Tota una innovació en el món educatiu, que pot funcionar des de qualsevol dispositiu mòbil (portàtil, netbook o tablet) i que només requereix d'una connexió a internet.

Més de 5.000 alumnes ja han treballat de forma exitosa amb aquests llibres.