BIBLOOS - Llibres interactius - Apps - Web - Política de privacitat

API->modules('intro')) : ?> */?>
API->modules('intro')) : ?> class="noIntro">

Política de privacitat

BIBLOOS DIGITAL CONTENTS, S.L. (d'ara endavant BIBLOOS), societat espanyola amb domicili social en Av. EMILI MONTURIOL, 26, C.P. 08105, Barcelona (Espanya), C.I.F. nombre B-65729469 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el Tom 42983, foli 118, fulla B-417202, inscripció 1, en la seva condició de titular de BIBLOOS (http://www.bibloos.com) i en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informa als seus usuaris que:

Les Dades de Caràcter Personal que voluntàriament facilitin en el formulari de contacte de la web són objecte de tractament automatitzat. Aquestes dades s'incorporen als fitxers corresponents, degudament registrats en la Agència Espanyola de Protecció de Dades. La recollida es realitza amb el seu consentiment per a les finalitats descrites en el formulari corresponent de recopilació de dades i mai se cediran a tercers sense el consentiment exprés dels seus titulars.

COMPROMÍS DE BIBLOOS

BIBLOOS es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal que els nostres usuaris poguessin facilitar-nos i del seu deure guardar-los. Per a això, adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de Desenvolupament de la LOPD.

TRACTAMENT DE DADES I LA SEVA CONFIDENCIALITAT

Les dades que es facilitin s'incorporaran a un fitxer automatitzat, la titularitat del qual i responsabilitat ve ostentada per BIBLOOS, i seran tractats amb absoluta confidencialitat.

L'entitat responsable dels fitxers, així com els que intervinguin en qualsevol fase del tractament i/o les entitats a els qui els hagin estat comunicades -en virtut de l'autorització conferida per l'USUARI- estan obligades a observar el secret professional i adoptaran els nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries al seu abast que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant, en la mesura del possible, accessos no autoritzats, modificacions il·lícites, sostraccions i/o la pèrdua de les dades.

No obstant això, s'adverteix i informa als USUARIS que les mesures tècniques no són infalibles ni inexpugnables, motiu pel qual, el responsable del fitxer no podrà tenir-se per responsable de tals pràctiques ni de les seves conseqüències.

En remetre l'interessat les seves dades de caràcter personal i de correu electrònic a BIBLOOS expressament AUTORITZA la utilització d'aquestes dades a l'efecte de les comunicacions periòdiques, incloent expressament les que es realitzin via correu electrònic, que BIBLOOS o les entitats filials de BIBLOOS duen a terme amb els seus clients i col·laboradors i possibles interessats informant-los de les seves activitats, notícies, cursos, promocions, així com qualssevol ofertes de serveis i productes relacionats amb l'activitat que desenvolupa. L'interessat podrà exercitar respecte a les seves dades els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a la següent adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant, si escau, que se li remetin per la mateixa via les seves dades personals que obren en els fitxers de BIBLOOS a l'efecte de la seva consulta, o la seva possible rectificació o bé que es cancel·li i/o arrebossat l'autorització per a la recepció de comunicacions, havent de notificar BIBLOOS l'efectiva rectificació i/o cancel·lació de les dades de caràcter personal del seu fitxer.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

Les dades de caràcter personal dels USUARIS, juntament amb els quals s'originin com a conseqüència de l'accés, ús o contractació del servei, només podran ser objecte de tractament automatitzat i cedits en la forma i amb la finalitat establerta i expressament autoritzada pels USUARIS.

COMUNICACIONS COMERCIALS

En virtut de el que estableix en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, BIBLOOS li informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades per vostè en www.bibloos.com, per mantenir-li informat de les seves novetats comercials, de les seves diferents ofertes promocionals, tant pròpies com de les empreses que anuncien els seus serveis en www.bibloos.comi d'altres empreses relacionades amb els continguts oferts per www.bibloos.com. Vostè dóna el seu consentiment exprés perquè BIBLOOS pugui utilitzar la seva adreça de correu electrònic a aquest efecte concret. Si no desitja que s'usin per a aquestes finalitats, comuniqui-ho enviant un e-mail a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest document es va actualitzar per última vegada l'1 de Gener de 2014.