BIBLOOS - Llibres interactius - Apps - Web - Avís Legal

API->modules('intro')) : ?> */?>
API->modules('intro')) : ?> class="noIntro">

Avís Legal

DADES DE L'EMPRESA

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa propietària de www.bibloos.com.

BIBLOOS DIGITAL CONTENTS S.L., d'ara endavant BIBLOOS.

Domicili social:
AV. EMILI MONTURIOL, 26
08105 SANT FOST DE CAMPSENTELLES (BARCELONA)
935791915
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
B65729469

Societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, volum:42983 foli:118 full:B 417202 inscripció: 1.

El accés al lloc Web Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. de BIBLOOS implica l'acceptació de totes les condicions generals:

CONDICIONS D'ÚS

BIBLOOS podrà interrompre en qualsevol moment l'accés al seu lloc web bibloos.com si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a les presents condicions d'ús.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Queda prohibida la utilització aliena per qualsevol mitjà de la marca de BIBLOOS, que inclou tant el nom com el logotip, excepte consentiment exprés de BIBLOOS. Els continguts d'aquest lloc web, textos, imatges, etc. així com el seu disseny gràfic i el seu codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de BIBLOOS. No obstant això BIBLOOS es reserva el dret a fer servir imatges de tercers sota el seu consentiment, sense que el dret d'ús s'estengui als visitants del lloc web bibloos.com. Quedant per tant totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l'autorització expressa de BIBLOOS.

CONTINGUT DE LA WEB

Els continguts incorporats en aquest lloc web han estat elaborats i inclosos per BIBLOOS, utilitzant fonts internes i externes, que únicament es fa responsable dels continguts elaborats de forma interna. BIBLOOS no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

ACTUALITZACIÓ I MODIFICACIÓ DE LA PÀGINA WEB

BIBLOOS es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda en el seu lloc web, així com la seva configuració i presentació, sense assumir responsabilitat alguna per això.

INDICACIONS SOBRE ASPECTES TÈCNICS

BIBLOOS no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de BIBLOOS. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts alienes a nosaltres.

JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Són competents per resoldre tota controvèrsia o conflicte que es derivi d'aquestes condicions generals els Jutjats de Barcelona renunciant expressament l'USUARI a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li. En cas que qualsevol clàusula del present document sigui declarada nul·la, les altres clàusules seguiran vigents i s'interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les presents condicions.

BIBLOOS podrà no exercitar algun dels drets i facultats conferits en aquest document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos excepte reconeixement exprés per part de la companyia.

Aquest document es va actualitzar per última vegada l'1 de Gener de 2014.